Brug for en peptalk eller inspiration til fremtidens autobranche?

Michael Fiil kan på 30 til 60 minutter underholde, dele branchens krystalkugle, inspirere og give alle deltagere noget, de kan arbejde videre med derhjemme!
I april 2020 - kort efter første Corona lockdown - havde Michael Fiil sin spådom over konsekvenser og muligheder - læs artikel fra Motormagasinet
Hvad siger krystalkuglen om autobranchen?
I august 2020 er det fremtiden indenfor  rust beskyttelse, som Michael Fiil spår om - ligeledes i Motormagasinet - læs artikel
Fremtidens udfordringer for autobranchen.
"Autobranchen er udfordret! Den har endnu ikke gennemgået den transition som mange andre indenfor retail og derfor kan dem, som kigger rigtig i krystalkuglen, og sætter i gang, skabe fantastiske resultater. Jeg deler gerne ud af de trends jeg kan se"
Behovet for mobilitetsløsninger vokser hvert år!
Service på abonnement - så kom dog i gang!
"Alle i eftermarkedet har talt om serviceaftaler jeg ved ikke, hvor længe - men de færreste er kommet i gang. Jeg har konkrete tips, tricks og værktøjsanvisninger til at komme i gang - og de virker - et godt praktisk emne til et gå-hjem-møde"
Disruption og digitalisering
"Mobilitet er bil på abonnement og det vil sige biler uden afgift samt leasing. To begreber jeg mestrer i søvne! Hvordan kommer man i gang med import? og hvorfor er leasing en god idé for bilkøberne? - har jeg undervist i og talt om i mange timer."
"Digitalisering - eller mangel på samme - er en af autobranchens største udfordringer og kommer den frie branche ikke med, bliver den disrupted. Jeg ved rigtig meget om digitalisering strategisk og operationelt og elsker at dele ud, inspirere og sparre."

En peptalk, et indlæg eller foredrag sammen med Michael Fiil kan være om:

.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog