Vil du vide hvor digital din autoforretning er?
få et Visibility Check af hjemmesiden.

Få et digital helbredscheck for 599 kroner *
Autobranchen har ramt en "Corona mur" - og den er så høj og tyk, at det kræver nye værktøjer at besejre den. Og selvom man kommer over muren, så er det ikke som "før corona" på den anden side!
Behovet for digital tilstedeværelse er større end nogensinde og INGEN overlever uden en digital strategi. Måske lever din forretning med en falsk digital tryghed fordi du tror dit medlemskab af kæden er din sikkerhed for synlighed og digital tilstedeværelse? Vores Visibility Check rapport fortæller dig sandheden om din autoforretnings synlighed. Kan potentielle kunder finde dig på nettet eller er det kæden du er medlem af, de finder?
Hvor synlig er din forretning og hvad kan forbedres - det fortæller rapporten i et sprog alle kan forstå. Hvis noget bør forbedres eller optimeres så kan du måske opnå medfinansiering fra en af de digitale puljer og det kan du læse mere om hér.
Bestil rapporten nu >>
* Hvis du bestiller inden 29.maj sparer du 50% og skal kun betale kr. 299 + moms
Hvordan laves rapporten og hvad indeholder den?
Analysen laves over forretningens hjemmeside og måler synligheden på Google og Bing indenfor forskellige relevante søgeord. Hvis din forretning ligger i Odder så søger vi efter b.la "autoreperation Odder", "autoservice Odder", "serviceaftale Odder" på Google og Bing og finder ud af om hjemmesiden er med i søgeresultaterne og hvilken placering de har.

Din hjemmeside får et helbredscheck, hvor vi tjekker hastigheden på computer og mobil - altså hvor hurtig kommer hjemmesiden frem - det betyder rigtig meget i en tid hvor flere og flere søger via mobil og tablet. Vi tjekker ligeledes at hjemmesiden er mobilvenlig.

Flere af analysetallene stilles op og sammenlignes med dine kollegaers tal således du kan se din synlighed sammenlignet med markedet.

Rapporten er et uunværligt fact sheet, som viser om din bilforretning er synlig nok i "det nye cyberspace marked". Rapporten er desuden et godt udgangspunkt i forhold til en drøftelse af forbedringer og en ny digital strategi. I Danmark, Norge, England og Tyskland har vi foreløbig lavet 1080** Visibility Chek rapporter. Tendensen er, at 98% af de værksteder, som er med i en kæde, ikke selv er synlige og det betyder, at melder de sig ud af kæden eller skifter, så er de væk på Google og Bing!!

Rapporten er selvfølgelig på dansk og den indeholder kun begrænsede fagudtryk. Den giver dig et super aktuelt billede af synlighed, links - udadgående som indadgående samt forslag til udbytterige forbedringer. Rapporten kan danne grundlag for en snak med din kæde eller hjemmeside leverandør eller måske kickstarte nogle helt nye digitale overvejelser. Se et eksempel Visibility Check hér.** opgjort 20.12.2020
.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog