Klar på 5 minutter
Få et tasty break for kun 39.75

Kan man betjene sig selv og få alle nødvendige info om dine biler og services på websitet?

Får man "appetit" når man besøger din bilforretnings website?

Kan man sammenligne et burger website med et autobranche website?
JA for det handler jo om, at skabe appetit! - appetit på at læse mere, appetit på at bestille o.s.v. og der er langt mellem websites som giver appetit i autobranchen - desværre!

Historisk var det vigtigt, at udstillingen med salgsbiler var fejet og lækker og det samme med værkstedet, indskrivning og venterum. Det er stadig vigtigt men endnu mere vigtigt er websitet!

Hvornår har du sidst kigget på jeres website og tænkt umm hvis jeg havde lyst til en burger, var det så her jeg ville bestille?

Der er rigtig mange "ens" websites i Autobranchen. Næsten alle medlemmer af Automester, Din Bilpartner og Au2partner ligner hinanden og bilsalgssiderne fra Bilinfo og AutoIT ligner også hinanden. Årsagen er selvfølgelig, at IT ikke er en spidskompetence i autobranchen og derfor må man købe sig hertil og IT design og udvikling er historisk dyrt i Danmark.

Vi har valgt, at vægte økonomi og ROI over det patriotiske og derfor er det specialister fra andre lande, hvor det koster mindre, som programmerer "vores" websites. Dét betyder, at de hjemmesider og landingssider vi involveres i koster mindre at sætte i drift end sider, som udvikles i Danmark. ROI er alt afgørende og et udbytterigt website eller landingsside kræver rigtig meget! Klik hér og se eksempler på, hvad digitalisering koster i autobranchen.

Ranking på søgemaskinerne
74% af informationssøgningen starter på Google, så når en forbruger i Randers søger efter "serviceaftale på Opel Astra" og dit værksted ligger i Randers, skal dit website vises i søgeresultatet!
Det kaldes SEO (Search Engine optimization) - prøv at skrive "Digitalisering i autobranchen" på Google så ser du Carmagic.dk på side 1. Vi kender alle tricks indenfor SEO og det er altid en del af de websites vi hjælper med.
Samme teknikker er brugt ved f.eks "minileasing Ålborg" hvor P.J Auto Vadum organisk vises på side et!

Informerende
81% bruger internettet til informationssøgning og det gælder alle medier. De fleste starter på Google men det kunne også være Facebook. Når forbrugerne klikker på Google eller et link i et Facebook opslag, så "lander de" på en informationsside, der uddyber linket. Vi kalder det en landingsside. En landingsside kan være informerende eller informerende og samtidig have selvbetjeningsmuligheder. Dit værksted eller bilsalg bør have en kandingsside for hver produkt og service, som tilbydes.

Selvbetjenings muligheder
"Værkstøjskassen" på Carmagic.dk og "gå til indkøbskurven" er eksempler på websites med selvbetjening. Vi er eksperter i udvikling af websites med selvbetjening også betalingssider og vores løsninger koster en brøkdel. De betalingssider vi udvikler er med integration til Paypal eller Stripe, som tager imod Visa/Dankort men ikke kræver indløsningsaftale hos Nets. Din forretning er i gang med Stripe på under 20 minutter og pengene triller ind f.eks ugentligt!


Vi tilbyder rådgivning om digitalisering og udvikling af interaktive websites til Autobranchen. Websites og landingssider som giver udbytte i form at flere kunder eller online interaktioner. Og vi kan "vores kram" - 133 kunder bedømmer os til 4.1 stjerner ud af 5 mulige - intet er for stort og intet er for lille - det vigtigste for os er dine online resultater.

Vi er godkendt leverandør hos SMV:Digital, hvor man kan søge medfinansiering af digitale projekter. Selvom vi er kategoriseret under Midtjylland, så kan du vælge os som rådgiver eller løsningspartner uanset, hvilken region din virksomhed er beliggende i.

Hvorfor ikke vælge sikkert? Vores kunder giver os 4.1 stjerner ud af 5 mulige på Google og lige nu har 133 bedømt vores indsats og engagement.

Gennem underleverandører kan vi tilbyde alt, fra hosting af komplette websites og e-mail eller dine landingssider kan ligge på Carmagic.dk. Sammen med dig og med udgangspunkt i dine IT kundskaber, kommer vi med forslag du ikke kan sige nej til udbyttemæssigt og slet ikke økonomisk. Start hér.

.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog