Sekunder kan føles som minutter når man venter!

87% af autobranchens hjemmesider er ikke mobilvenlige! Er det et problem?

Alarm!
Scoren er 0-49
Ok gennemsnitlig
Scoren er 50-89
Rigtig god
Scoren er 90-100
Tør du se, hvad Google mener om hastigheden på din hjemmeside?
Kort fortalt måles den tid i sekunder eller millisekunder det tager at vise websiden. Undersøgelser viser, at flertallet af forbrugere forventer "at der sker noget" indenfor 1 til 2.5 sekund og tager det længere tid, så scroller de tilbage i browseren eller lukker siden.
Først måles den tid, det tager inden der vises noget - f.eks det første billede eller bogstav i en tekst (kaldes FCP). Herefter måles den tid det tager, at vise hele siden (kaldes LCP). Endelig måles hvor mange sekunder der går inden man kan klikke på sidens elementer.
Alle målingerne sendes gennem nogle algoritmer og resulterer i en samlet score. Følgende værdier indikerer de reelle  tidsmålinger - altså den tid vi som mennesker kan forholde os til:
Rød (alarm) 0-49 betyder at det tager over 8 sekunder.
Orange (ok) 50-89 betyder at det tager over 3 sekunder men under 8 sekunder.
Grøn (rigtig god) 90-100 betyder at det tager under 3 sekunder.

Selvom Google ikke vil røbe hvor meget mobilvenlighed og hastigheder vægter i ranking på søgemaskinen, er der ingen tvivl om at det betyder mere end hvad der måske er rimelig.

Vores Visibility Rapport går mere i dybden omkring hvad det er, der skal ændres eller rettes for at forbedre scoren.

Google ranker på mange parametre og kombineret med hemmeligholdte algoritmer, så må undersøgelser svarer JA på spørgsmålet om manglende mobilvenlighed er et problem. I dag anvender Google kun mobilindeksering - principielt uanset, hvor godt desktop versionen performer. Derfor er det god SEO skik at fokusere på både mobil hastighed og venlighed, når der skal designes, udvikles eller ændres på websitet.GRATIS:
Sælger du biler?
Så bør du chekke vores landingssider, som du gratis kan benytte. Du finder b.la siden "skal jeg lease eller købe bilen?" hvor man kan indtaste bilens pris og se besparelsen ved leasing. Du finder også "Hvad er beskatningsgrundlget ved firmabil" hvor man kan indtaste bilens pris og se beskatningsgrundlaget samt den reelle skat, der skal betales.
Dit firmanavn kan vises på siderne og det er helt gratis!

Overvejer du et nyt website eller nye responsgivende landingssider?
Vi giver udbyttegaranti og mange af vores digitale værktøjer købes i abonnementsform. Vi er så sikre i det vi laver, at vi også ved, hvilket udbytte du får. Når vores kunder giver os 4.1 stjerne ud af 5 mulige er det nok ikke uden grund?

Jamen digitalisering er dyrt - vi har ikke råd!
Spørgsmålet er om du har råd til at lade være? Her kan du læse nogle eksempler på nogle af de projekter vi er partner på og hvad de har kostet.

Gør som Interdan og Semler - sæt opfølgningen af kunder i system og sælg mere.
E-mail marketing er den mest effektfulde kanal til at bearbejde potentielle kunder og konvertere potentielle kunder til betalende.

Fortvivl ikke, selvom fremtiden virker uoverskuelig.
Flere og flere i autobranchen gør brug af advisory boards - sparring til ledelsen og eksekvering af strategien. En til to timer kvartårlig kan være guld værd. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde.
Hvad gør man hvis mobilhastigheden på websitet er lav?
Visibility Rapporten er et godt udgangspunkt, fordi den undersøger hele websitet inkl. hastighedsmålinger. Den kommer med forslag til forbedringer på alle parametre.

Har du brug for hjælp til en digital strategi, så start med et gratis møde. Vores konsulenter er godkendte rådgivere hos SMV:Digital og måske kan du opnå medfinansiering til dit digitale projekt.

Vil du i gang med at sælge service og hjulskifte på abonnement?
Du kan starte med at læse vores blog indlæg og har du brug for hjælp til at komme rigtig i gang så kontakt os.

Vil du intensivere kontakten med kunderne?
Mange glemte at vedligeholde kontakten til bestående kunder under Corona og har, som følge heraf, tabt mange. Au2Mailer.com er den udbytterige, nem at bruge, danske e-mail marketing platform som genopbygger relationer og skaffer nye betalende kunder.
Gå til GRATIS landingssider >>
.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog