kunder interagerer online!
Det er en ubeskrivelig glæde når
og din success bliver vores success...

Sammen når vi dine mål og undervejs glædes vi over de små sejre.

CarMagic.dk blev relanceret under Corona i 2020. Fra 2008 til 2014 blev det brugt til landsdækkende markedsføring af kosmetisk klargøring og smartrepair. Websitet, services og udvikling varetages af Au2Matic PLC Ireland i Danmark repræsenteret af Michael Fiil.
Carmagic.dk har det formål at hjælpe den frie autobranche med digitalisering og disruption og har relation til platformene Au2Mailer.com og Au2Matic.com.

"Vi" er et team af specialister, indenfor digitalisering og tilbyder hele paletten fra strategisk rådgivning, digitale platforme til e-mail marketing, online salg, online booking, selvbetjening, udvikling af ERP og CRM systemer baseret på SaaS, udvikling af effektive landingssider, nye websites, seo optimering - alt indenfor digitalisering på nær social medias. Vores system udviklere er bosiddende i 7 forskellige lande - USA, Rusland, Indien, Ghana, Tyskland, England og Danmark - alle projekter og opgaver styres og koordineres fra Danmark. Vi praler alle med at være "Danish Dynamite".

CarMagic.dk er nu en toolbox med værktøjer, services og anvisninger til digitalisering af den frie autobranche i Danmark, Norge og Sverige.

Au2Mailer.com - er en nyere Dansk online marketing platform, der nemt og effektiv giver bedre positionering og betyder at dit eget website giver de samme henvendelser som du i dag betaler for eksternt.
"Den nemmeste og mest effektive platform på markedet" er ingen overdrivelse. Platformen kan gøre din forretning synlig med kundeanmeldelser på søgemaskinerne og løfte din forretning op på et nyt niveau, du ikke troede var muligt ved egen kraft. Måske derfor rundede platformen over 1000 abonnenter på bare seks måned?

Der er yderligere to digitale værktøjer under udvikling - mere herom senere.

Har du spørgsmål, ønsker eller måske har websitet sat nogle tanker i gang? Ring 29268866 og start med en snak med Michael eller brug kontaktformularen.

Telefon: +45 29268866
email: hello@carmagic.dk
https://carmagic.dk

Bank: Sydbank


.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog