Blå bog: Hvem er Michael Fiil?

Født i 1964 i Horsens - faderen Torben var repræsentant indenfor herretøj, moderen Marianne selvstændig damefrisør. Michael's oldefar var bror til Marius Fiil, kroejer af Hvidsten kro og aktiv i modstandsbevægelsen under 2.verdenskrig.

"At skabe resultater for andre - gerne i et fællesskab - giver mig tilfredsstillelse i jobbet men også ny energi. "Min plads" har jeg først fundet midtvejs i livet men til gengæld har det øget mit fokus, min arbejdsglæde og andres opfattelse af mig".

Michael har siden 1995 primært arbejdet i spændingsfeltet mellem forretning og it. Før det indenfor international handel. I årene 1995 til 2000 som primus motor i udviklingen af en edi baseret IT platform med POS og managementsystemer til detailkæder. Derefter valgte han at bruge et par år på at dygtiggøre sig professionel indenfor HR med rekruttering og outplacement.

Fra 2006 har han udfordret den frie danske autobranche på disruption:

Først som selvstændig indenfor import og eksport af nyere biler, hvor han formåede at blive den anden største i Danmark:
- mere end 2.500 nyere biler blev afgiftsberegnet og importeret til danske bilhandlere.
- over 500 næsten nye valutaudlejningsbiler blev eksporteret til bilhandlere over hele Europa.
- altsammen effektiv koordineret via egenudviklede it løsninger.

I årene 2015 til 2020 var han idémand og drivkraften udviklingsmæssigt bag leasebil.nu og klik & kør:
- talerør for den frie autobranches andel i leasing og tilhørende serviceaftaler.
- formidler af budskaber, som synliggør urimelige vilkår for brugtbil branchen ctr. nybil branchen - beskatningsregler m.v
- sådan får den frie autobranche andel i fremtidens salg af mobilitetsløsninger.

Michael brænder for udbytterige it løsninger, der gør forskel på bundlinien. Hans indsigt i den frie autobranche, autoimport, autoeksport og digitalisering i autobranchen har ansporet til mange artikler i b.la Motormagasinet og AutoWelt. Han skiltes fra leasebil.nu i august 2020 i uvenskab og selv denne triste skilsmisse, som også blev beskrevet i Motormagasinet, endte med at blive den 5 mest læste artikel online i 2020. Han er fremsynet, visionær, fordomsfri og elsker at skabe resultater gennem andre. Det sidste betyder, at han er efterspurgt coach, inspirator, foredragsholder og sparringspartner i den frie autobranche, når det gælder strategier, eksekvering og især digitalisering.

Fra oktober 2020 til december 2021 har Michael ledet udviklingen af Au2Mailer.com - en revolutionerende online marketing platform, som automatiserer e-mail marketing, review marketing og moderne blogging. En platform som rekord hurtig rundede 1000 abonnementer verden over. Au2Mailer.com er udviklet under Corona og i et international samarbejde, som tæller systemudviklere fra hele verden - et omfattende netværk han ofte trækker på til større digitale projekter.
.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog