Er du den kreative og formidlende tekstforfatter og god til html?

Svarer du ja? - så har vi en ledig stilling og du kan starte med det samme! - Ingen - eller i hvert fald meget få - kan begge dele og derfor er vores team af freelancere flittig brugt!
Så snart målet for kampagnen er fastlagt, laver en kreativ tekstforfatter budskaberne og teksten til kampagnen.

Herefter vælges billeder og grafik og til sidst sætter en html nørd det hele op, så e-mail klienterne og browserne kan vise e-mailen.

Det er ikke altid, at e-mail klienterne - især ikke outlook - vil vise billederne frivillig. Ligesom de nordiske bogstaver æ, ø, å og é, ü og ä giver udfordringer. Det lykkes dog som regel vores team at knække koderne - men igen noget, som kræver erfaring.
Kampagnerne i Au2Mailer.com bygger på e-mail skabeloner. Der findes en masse "parat til brug" skabeloner, du frit kan bruge på platformen.

Rækker disse ikke, så kan du tilkøbe vores team til, at skræddersy ligeså mange du har brug for. Se priseksempler hér. Du kan også bruge dit eget bureau eller en i familien - Au2Mailer.com understøtter de gængse html og css versioner og billederne kan frit uploades på serveren.
Hvis Din strategi er, at:
- få kunder med serviceaftaler.
- få kunder med hjulskifte abonnement.
- få kunder ind til feriecheck af bilen.
- sende kvartårlige nyhedsbreve.
- sende jule og nytårs hilsner.

Eksekveringen af ovennævnte strategi i Au2Mailer.com kræver mindst seks e-mail skabeloner. (hjulskifte sommer og vinter kræver hver sin skabelon/budskab - derfor seks)

Prisen for én skræddersyet e-mail skabelon starter ved kr. 399 + moms.
.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog