På en skala fra 1 til 5 stjerner:


133 giver os 4.1

Digitalisering i autobranchen er dyrt?
Svaret er: NEJ og du har ikke råd til at springe over!

Corona har vendt op og ned på vores allesammens adfærd og uanset, hvor meget vi ønsker det, så bliver det aldrig helt som før. Derfor skal alle i autobranchen overveje, hvordan de vil være synlige og hvilke produkter og services forbrugerne skal kunne bestille online.

Landingssider, som giver appetit
Synlighed på søgemaskinerne Google, Bing m.v
SEO gør din forretning synlig på Google
Landings sites med stærke budskaber, der giver appetit:
Struktureret digital pleje og løbende kontakt til nye og gamle kunder:
kunderelationer og bedømmerlser er et must at pleje
Dit autoværksted og eller bilsalg skal komme frem når kunderne søger på Google - og helst med stjerner!
Et klik på søgeresultatet skal linke ind på en underside, som er informativ og giver appetit.
Kunderne bombarderes med online tilbud og det er blevet svært eller ligefrem umuligt at pleje via de sociale medier?
4.8 Mio. danskere har en e-mail og 94% bruger mest tid på at læse og svare på e-mail. Den gamle kendte e-mail marketing har fået renesance og er stadig den billigste og mest effektive digitale måde at holde kontakt til nuværende og potentielle kunder.

De fleste SMV'ere (Små og mellemstore Virksomheder) har mistet kundekontakt under Corona. De har ikke haft systemer, som på trods af pandamien og lockdown, kunne sende opdateringer og nyheder til de mange kunder, som under Corona ikke er mødt fysisk op. Måske har du også mistet kunder, uden at vide det endnu. Kundepleje online er alfa og omega. Herved bevares kontakten til gamle kunder og nye potentielle påvirkes.

Vi har et favorit værktøj til e-mail markedsføring og det hedder au2mailer.com. Det er super brugervenligt, dansk udviklet og supporteres på dansk. Det har mange skræddersyet faciliteter til den frie autobranche og priserne starter ved kun 149 kroner om måneden.
Hér skilles fårene fra bukkene fordi mange bureauer har lovet guld og grønne skove - løfter de vidste de ikke kunne opfylde. SEO betyder Search Engine Optimazion og går ud på at optimere dine websider så du får visninger på de første tre sider på Google og de andre søgemaskiner.

INGEN - heller ikke din evt. værkstedskæde - kan løfte denne opgave kollektiv - det kræver en SEO værktøjskasse og fokus på den enkelte forretning. Derfor får vi heller aldrig 300 autoforretninger vi kan give garanti for resultater til.

Vores værktøjskasse indenfor SEO, der virker, er omfattende og vi kan dokumentere resultater og sidst men ikke mindst tør vi give dig garanti for resultaterne.

Appetit på at læse videre, spare penge, få færre bekymringer eller opfordre til handling.

Hvis du ser en overskrift på Motormagasinet eller JP.dk så forventer du at den linker til dybere indhold og har du søgt efter pizza i Holstebro, så er det menukortet online, billederne og priserne, som leder dig videre og måske får dig til at bestille.

Landingssiderne er alt afgørende for succes online og dermed en forudsætning for udbyttet.

Vi giver garanti for udbytte af de landingssider vi er med til designe, lave indhold til og SEO optimere. Måske kan din forretning nøjes med en eller to nye landingssider - det afhænger af, hvormange produkter og services du vil tilbyde online.

Digitalisering er dyrt!
Nej - du skal bare vælge en samarbejdspartner, som honoreres i takt med at din forretning opnår resultater og som rammer plet i valget af den digitale strategi som erfaringsmæssig er nødvendig for netop din autovirksomhed.
Autoværkstedet med tre svende og en lærling får ikke udbytte af en webshop eller den flotte forkromede hjemmeside. Her handler det om 3 indsatsområder:

Hvad koster det så at gøre mit autoværksted eller autohandel rigtig digital?

Der findes ikke en færdig prisliste. Her giver vi dog nogle priseksempler på digitale samarbejder vi allerede har. Book et intro møde eller online møde, her vil vi hurtigt kunne svare mere præcist på, hvad det koster at digitalisere din forretning. Første møde er gratis og du kan starte dialogen hér.

Som tidligere nævnt har Corona medført en "før tid" ændring i forbrugernes adfærd og det har b.la medført, at der kommer færre og færre kunder fysisk i butikkerne. Derfor har ingen råd til ikke at digitalisere!

Vi giver - som den eneste i markedet garanti for udbytte og kigger du på vores internationale kunders bedømmelser - 133 kunder har givet vores løsninger 4.1 stjerner ud af 5 mulige!
.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog