Outsource?

Selv en e-mail marketing robot skal passes - kan du ikke selv afsætte tiden kan du vælge at outsource - det kalder vi all inclusice e-mail marketing!

Har du tid og lyst til at gå all in?
Der er som bekendt ikke noget, der kommer af sig selv og har du ikke den nødvendige tid så skal du lade være eller købe dig til det hele. Det kalder vi all-inclusive - præcis som all inclusive i en serviceaftale til bilen!

Selvom Au2Mailer.com er nem at bruge, dansk sproget og automatiseret, så skal det hele jo overvåges og justeres til undervejs. Ligesom et arkiv eller en indekseret mappe. De kunder, som bestiller et serviceabonnement efter første kampagne, skal have ændret deres gruppering så vi ikke fortsætter med at sende mails med opfordring til at tegne - ingen spamming!

Hvis du vil bruge tiden til det du er bedst til, så tegn en all inclusive aftale. Det kræver, at du minimum abbonerer på værktøj 1 + 3 og 6 (se værktøjskassen)

Priseksempel: Au2Mailer.com abonnement med optil 1499 kunder/emner + værktøj 5 (10 skræddersyede e-mail skabelonber) + værktøj 6 (vi passer din platform) koster i alt kr. 887 + moms om måneden.

1.499 kunder og emner, som påvirkes med 6 årlige kampagner vedr. serviceabonnement og hjulskifte abonnement, 2 invitationer årligt til hjulskifte, samt 12 nyhedsbreve årligt og éen  julehilsen - godt 31.000 e-mails på et år - giver statistisk godt 350 online ordrer/bestillinger og tjener du bare 100 kroner pr. handel får du 300% udbytte!

FAKTA om online potentialet 2020:
Der er ca. 2.8 Milliarder aktive Facebook profiler.
Der er ca. 700 Millioner aktive Linkedin profiler.
Der er ca. 300 Millioner aktive Twitter profiler.
Der er ca. 1 Milliard aktive Instagram profiler.
Der er ca. 5.6 Milliarder aktive e-mail adresser.

.dk
Copyright © 2010-2022 CarMagic.dk
Nyttige tips og links
Blog