Vi tryller indenfor "Car look & feelings"..
 
 
Gå til online butik
 
Så godt bliver det!
CarMagic - om os
Den korte version af CarMagic´s historie

CarMagic blev grundlagt i 2007 af Michael Fiil og John Henriksen. Første adresse var på Silkeborgvej 148 i Lund, tæt på Horsens. I 2008 overtog Michael Fiil hele ejerskabet gennem familiens holdingselskab.

CarMagic bliver hurtigt lokal kendt for sin kvalitet - vi gør mere end vorer konkurrenter og det kan ses på det færdige reultat.

I 2009 flyttede CarMagic ind til Horsens, på Fuglevangsvej i byens østlige industrikvarter. På dette tidspunkt var der tre medarbejdere fastansat og 2 freelancere.

I 2010 er hver tiende kunde langvejs fra. Kunder fra hele landet kommer til Horsens og får repareret sæder, instrumentborde, genfarvet lædersæder, repareret huller i kalesher o.m.m. Vores skadestue er  blevet noget man taler og skriver om i forskellige forums.

I 2011 flytter CarMagic ind på Bilstrøget i Horsens - Høegh Guldbergs Gade 44 - hvor der blev plads til at klargøre lastbiler, autocampere m.v. Hér etableres desuden vaskehal, som kan vaske mobilhomes og store kassebiler.

I 2012 stiftes CarMagic.dk ApS, som overtager det gamle CarMagic. Selskabet er nu en markedsførings paraply for seks specialister og freelancere - nogle af de bedste indenfor buleopretning, rudemontering og smartrepair.

Copyright © CarMagic 2007-2014
 
Søg på CarMagic.dk
CarMagic på Facebook
Radiospots