Vi tryller indenfor "Car look & feelings"..
 
 
Gå til online butik
 
Så godt bliver det!
CarMagic - garanti, værd at vide...
Hos os står intet med småt! Vi tør godt sige sandheden - så undgår vi overraskelser!

Forsikring:
CarMagic har det, som kaldes en forhandler- værkstedsforsikring. Den dækker evt. skader som sker mens en bil er i vores varetægt. NÅR EN BIL ER INDREGISTRERET OG KASKOFORSIKRET, ER DET DENNE FORSIKRING SOM I FØRSTE OMGANG DÆKKER EN SKADE OG DEREFTER KRÆVER DÆKNING AF VORES FORSIKRING. Vi har haft to skader siden 2007 - den første var noget elektronik, som gik i stykker da vi forsøgte at genoplade bilens batteri og den anden var en skade, som skete mens vi transporterede en bil fra vores klargøringscenter til vores maler.

Garanti på vores arbejde:
Vores klargøringscenter udfører kosmetiske tryllerier inde- og udvendig. Vores ProGuard polering leveres med optil 6 måneders holdbarhed. Nogen gange holder den længere, andre gange kortere. Faktum er, at jo oftere bilen vaskes med sæbe des kortere holder poleringen. Sæbe fjerner "hinden" i ProGuard og mindsker effekten. Hvis man vasker med lidt sæbe og skyllepolish så holder ProGuard i mindst 6 måneder!

Sædereparationer i stofsæder holder normalt resten af bilens levetid. Det gælder dog ikke hvis man f.eks forsøger at rense sædet med et stærk opløsningsmiddel som f.eks fortynder.

Sædereparationer i lædersæder, hvor læderet genfarves holder ligeså lang tid som nyt farvet læder. En hulreparation i et lædersæde holder som om det aldrig havde været et hul - kun farven er slidfølsom som den også er fra ny. Et lædersæde, som har været repareret kan rengøres og vaskes præcis som et nyt eller ikke repareret sæde.

Hulreparationer i dørbeklædninger, instrumentborde, håndtag m.v. har samme holdbarhed som tilsvarende nyt. Altså resten af bilens levetid.
Copyright © CarMagic 2007-2014
 
Søg på CarMagic.dk
CarMagic på Facebook
Radiospots